Service? Uiteraard!

Is de sfeer van je meubelstuk van steigerhout niet zoals je had gedacht? Dan nemen wij ook op maat gemaakte meubelen weer terug.

Voordelen van Het Steigerhuis:

  • Levering binnen twee weken
  • Op maat gemaakt
  • Vakmanschap
  • Jouw wens staat centraal
  • Betalen bij levering, geen probleem
  • Niet goed, geld terug
  • In elke gewenste kleur
  • Losse onderdelen voor de hobbyist
Bespreek je wensen

Informatie

Gebruikt steigerhout of nieuw steigerhout

Nieuw steigerhout is goedkoper dan gebruikt steigerhout maar heeft vaak nog niet de populaire uitstraling van het gebruikte steigerhout. Daarom kiezen veel mensen voor gebruikt steigerhout voor hun meubels. Maar gebruikt steigerhout is schaars en daardoor duurder.

Nieuw steigerhout

Nieuw steigerhout heeft het nadelige effect dat het hout nog twee tot drie maanden werkt. Een strak opgeleverde kast kan daarom na een paar maanden niet meer geheel aansluiten waardoor er spleten ontstaan. Nieuw steigerhout heeft een lichtere kleur.

Gekleurd steigerhout

Vaak is werking van nieuw steigerhout bij een tuinmeubel niet zo’n probleem, maar dan is de kleur niet zoals het gebruikte steigerhout. Daar hebben wij een oplossing voor. Een verfbad die de uitstraling geeft van gebruikt steigerhout aan nieuw steigerhout. Evenveel sfeer maar dan voordeliger. Wij zijn uniek in het leveren van sfeerkleuren. Wij kunnen elk meubel voorzien van een kleur zonder dat de sfeer van het steigerhout verloren gaat. Vraag naar ons kleurenpalet.

Steigerhout voor de hobbyist

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met losse onderdelen. Wij leveren niet alleen losse steigerhouten planken maar ook buizen en koppelingen. Kijk in de webwinkel voor de mogelijkheden.

Behandelen steigerhout

Behandelen van steigerhout: Het schaven, schuren en afronden van de hoeken kost veel tijd. Wij leveren de planken geschaafd en splintervrij af. Onbehandeld steigerhout: Zoals het woord onbehandeld al aangeeft, er wordt niets met dit hout gedaan. Je moet zelf aan de slag met het schaven en schuren zodat je splintervrij kunt werken. Daarom zit er een flink prijsverschil tussen behandeld en onbehandeld steigerhout. Standaard verkopen wij behandeld hout, omdat je daar beter mee kunt werken. Wij vinden het geen probleem om onbehandeld hout te leveren. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.  

Verder winkelen